Nieuw in Nederland!!

Uniek in Nederland!!

De mooiste suikerspin figuren nu ook in Nederland.

Bloemen, dieren, cartoons of misschien wel uw logo of character gemaakt van suikerspin.

Gemaakt waar u bij staat, en uitgedeeld aan uw bezoekers.

 

Wat krijg je als een Nederlands kampioen goochelen suikerspinnen maakt?

TOP ENTERTAINMENT, EN HET IS NOG LEKKER OOK!

Een hit op  Facebook en Youtube.

Nu eindelijk ook in Nederland en wellicht binnenkort op uw evenement.........

Cotton-candy ART!!

 

Naast de mooie vormen hebben wij ook de flavour-Xplosions.

Suikerspinnen die barsten van natuurlijke kersen, sinaasappel of citroensmaak.

 

 

 

NU OOK MET SUIKERVRIJE SUIKERSPINNEN!!

 

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor normale suikerspinnen en popcorn.

 

Hoewel het misschien lijkt alsof iets dat van suiker is gemaakt 

zo ongeveer het slechtste ter wereld zou zijn om te eten

Is een normaal formaat suikerspin gemaakt van slechts 15 tot 20 gram suiker. 

Dat is ongeveer het zelfde als in een banaan of een glas appelsap.

Maar dat is aanzienlijk minder dan de 39 gram in een blikje cola 

(dat is bijna 10 suikerklontjes!!).

In een navel-sinaasappel of een appel zit trouwens ook zo'n 23 gram suiker!

Verder bevat suikerspin geen vet, geen conserveermiddelen of natrium 

en bevat het ongeveer 115 calorieën per portie. 

Hoewel het zeker geen gezondheidsvoedsel is, 

noch een vulling op welke manier dan ook, zijn er tal van andere dingen 

die mensen elke dag consumeren die veel slechter voor hen zijn qua gezondheid.

En een suikerspin af en toe is natuurlijk gewoon SUPER LEKKER!

 

Wat wetenschappelijk gebeurt om suikerspin te maken

is dat als kristalsuiker wordt verwarmd tot zo’n 145 graden 

waardoor de chemische bindingen die het kristal bij elkaar houden worden afgebroken. 

Wanneer dit gebeurt, worden de kristallen gesplitst en verandert het in een 

vloeibaar fructose, glucose en suiker mengsel.

Omdat de kop van de suikerspinmachine zo snel ronddraaid werkt het als een centrifuge

en worden de vloeibare suiker er uit geslingerd. 

De vloeibare suiker stolt weer omdat het afkoeld en zo vormen er 

hele dunne suikerdraadjes in de pan van het apparaat.

Deze draadjes worden op een stokje gedraaid en Voila,.

Een heerlijke suikerspin

 

Voor meer informatie kunt u hier geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.